Krátké zprávy

Zobrazeno 61 až 65 z celkem 65 článků.
Florbal Klatovy

Euro Floorball Tour 2021 - Den 2

9:30 Finsko - Švýcarsko (TVCOM Český Florbal) 12:30 Česko - Švédsko (TVCOM Český Florbal) 15:30 Finsko - Švýcarsko (TVCOM Český Florbal) 18:30 Česko - Švédsko (ČT4)

Florbal Klatovy

Shrnutí víkendových utkání

Dorostenky v Chodově v prvním zápase fantasticky zvítězily vysoko 7:0 nad Rokycany. Ve druhem utkání děvčata čekal favorit utkání FBŠ Slavia Plzeň. Holky proti favoritovy překvapily a získaly cenou remízu. Děvčata si odváží fantastické 4 body!! Muži v Chebu nejdříve po velice dramatickém utkání vyhráli nad Forsee těsně 5:4 a následně po velice vytrápené výhře poráží také Horažďovice 7:4. Přivezli tak do Klatov plný počet bodů.

Florbal Klatovy

Shrnutí víkendu

Další herní víkend je za námi. Ke svým zápasům vyrazili starší žáci do Toužimi. Junioři pak do Rokycan. Strži byli úspěšní a vyhráli 2/3 utkání! Junioři bohužel nenavázali na úspěšné první kolo a obě utkání prohráli.

Florbal Klatovy

Junioři v Plzni!

Naši junioři jako první zahájí sezónu. Již tuto sobotu 18.9. v Plzni na Borech na Slávii! Držíme palce!

Florbal Klatovy

Spouštíme nový Web !

Konečně jsme se dočkali nového webu. Společně s využitím nové členské sekce EOS, nyní zavádíme také zbrusu nové webové stránky. Přehlednější, rychlejší hledání. Informace pro nové i stávající hráče a hlavně jejich rodiče.